• 01/2753-419
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ples za najmlađe, ritmika, show dance i theater dance ( musical i jazz dance ), lyrical jazz, MTV ples, te kategorije navijačkih plesova cheerdance

Ples za najmlađe, ritmika, show dance i theater dance ( musical i jazz dance ), lyrical jazz, MTV ples, te kategorije navijačkih plesova cheerdance

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Plesni i Cheerleading klub Lana djeluje na području istočnog dijela grada Zagreba ( u Sesvetskom Kraljevcu ), Dugo Selu, Vrbovcu, Zelini i Gradecu.

Okuplja djecu i mlade od predškolske dobi nadalje. Klub njeguje ritmiku i ples za najmlađe, show dance i theater dance ( musical i jazz dance ), lyrical jazz, MTV ples, te kategorije navijačkih plesova cheerdance ( pom pon ples ) koji su dobili status sporta i ušli u Olimpijski Odbor.

U klubu postoje 3 programa rada: rekreacijski i natjecateljski program.

Treninzi se sastoje od upoznavavnja djece i mladih sa osnovama klasičnog baleta, ritmičke gimnastike, raznih plesnih pokreta, skokova i koraka, vježbi tjelesne snage i kondicijske pripreme plesača.

Klub je aktivan član nekoliko natjecateljskih, nacionalnih i međunarodnih saveza i kao takav je osvojio mnoga odličja. Klub je aktivan državni prvak u mnogim plesnim disciplinama i dobitnik mnogih medalja sa raznih europskih i svjetskih natjecanja, te polufinalist showa Supertalent.

Cheerleading kluba Lana  je proizašao iz dugogodišnjeg rada Plesnog kluba Lana.

Ono na što smo posebno ponosni je to da su navijački plesovi ušli u punopravno članstvo svjetskog olimpijskog odbora i razmatra se mogućnost uvođenja na OI 2028, god.

Naš klub je član Hrvatskog cheerleading saveza, koji je član Hrvatskog Olimpijskog saveza i kao takav organizira kupove i državna prvenstva.

PLESNI I CHEERLEADING KLUB LANA

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

098 / 513 608