Koncerti

Saznajte sve o koncertima !

Kazalište

Sve o predstavama !

Predavanja

Saznajte sve o predavanjima koja organiziramo za Vas!

Izložbe

Sve o izložbama!

PLAKAT POTJEH RODIJACI PLAKAT

POU Dugo Selo za sve ljubitelje kazališta organizira 24. veljače čak dvije predstave. Za najmlađe na repertoaru je hit predstava „Kako je Potjeh tražio istinu“ u 17 sati u Dvorani „Preporod“. Potjeha glumi popularni pjevač i kulinarska zvijezda Luka Nižetić, a predstavu režira Senka Bulić. Riječ je o jednoj od bajki iz ciklusa 'Priče iz davnine' kojima je Ivana Brlić Mažuranić stekla svjetsku slavu.

f2Predstava „Samo preko njega mrtvog“, održana 20. siječnja u organizaciji POU-a Dugo Selo, napunila je Dvoranu KUD-a „Preporod“, tražila se karta više. Odlične glumačke izvedbe Jana Kerekeša i Renea Bitorajca, izmamile su salve smijeha i to doslovno do suza. Predstavljena žanrovski kao humoristični triler s natruhama crnog humora i elementima satire, predstava progovara o društvenoj zbilji, procesima i prilikama koje se mogu, a i ne moraju, dogoditi svakome. 

samo preko njega mrtvog plakat

Predstava „Samo preko njega mrtvog“ održat će se 20. siječnja u Dvorani „Preporod“ s početkom u 20 sati. Karte po cijeni 60 kuna možete kupiti kod organizatora predstave POU Dugo Selo te u knjižari DeNova.