Koncerti

Saznajte sve o koncertima !

Kazalište

Sve o predstavama !

Predavanja

Saznajte sve o predavanjima koja organiziramo za Vas!

Izložbe

Sve o izložbama!

F1Divna priča o prijateljstvu i ljubavi prema životinjama razveselila je mnoštvo djece 23. svibnja u dvorani „Preporod“. To je avantura likova Životinjskog carstva koji se okupljaju nakon nekog vremena. No nedostaje žirafa koju je „zarobio“ vlasnik cirkusa te se grozno ponaša prema njoj. Klaun Kiki pomaže u spašavanju žirafe. Predstava prikazuje vrijednosti prijateljstva i potpore i te međusobnog pomaganja. 

francekova tetaNakon niza ljetnih izvedbi na kultnoj Opatovini i brojnih gostovanja, glumačka družina „Histrioni“ gostovala je i na dugoselskoj pozornici 20. svibnja u dvorani „Preporod“. Popularna komedija „Francekova teta“, koju je postavio Georgij Paro (tekst Nino Škrabe) nastala je po motivima komedije engleskog autora B. Thomasa. No ovo djelo zrcali hrvatsku stvarnost devedesetih, podulji povijesni trenutak, ljude i događaja.

F1Najmlađi posjetitelji zdušno su pomagali piletu,   koje je netom izašlo iz jajeta, u traženju mame. Uz veselu glazbu scenom su prolazile životinje predstavljajući se djeci i izgubljenom piletu u potrazi.